In één dag jouw prijslijst berekend én winstgevend voor jouw situatie

Dat aankloten ben je nu wel zat.

Het is nu tijd om een serieuze kapsalon eigenaar, nee ondernemer te worden.

Wil jij leren hoe je jouw prijzen berekend zodat deze winstgevend zijn en passend zijn voor jouw situatie?

Ik ging van “gewoon een prijs uit mijn duim gezogen”, wat resulteerde in een geldverliezende kapsalon verandert naar een goed berekende ideale prijslijst voor mijn kapsalon, wat resulteerde in een winstgevende kapsalon welke 3 jaar op rij de winst heeft verdubbeld.

Wil jij dit ook en wil je dit in een dag klaar hebben? Dus geen lange training oid?

Schijf je dan nu in voor de training: Jouw ideale prijslijst. Nu met nog een maand coaching en begeleiding na de live training.

Winstgevende prijzen voor je kapsalon

Schrijf je nu in!

Herken jij dit?

Je bent al even bezig, je hebt je prijzen (als je heel eerlijk bent) een beetje verzonnen. Naar de buren gekeken, opgezocht op google wat een beetje gemiddeld is. En gekeken wat krijg ik mn mond uit om te vragen? Daarnaast denk je, mijn prijzen moeten wel hoger, maar dan lopen al mijn klanten weg, of in mijn drop/stad kan dit niet? Want allerlei redenen (lees excuses) waarom het niet zou kunnen 🤷‍♀️
De prijs is zoveel meer dan alleen een getal, de mindset, de belemmerende overtuigingen, de angsten.

Ik durfde zelf pas de juiste prijs te vragen toen het bijna te laat was. Ik hield geen cent over, was telkens alle eindjes aan elkaar aan het knopen. Heen en weer aan het schuiven tussen rekeningen. Wist ergens wel dat de prijs omhoog moest, maar ik durfde het echt niet! Ik was bang dat al mijn klanten weg zouden lopen… 🙈

Anouk vertelt het volgende over het volgen van de training;

Je eigen prijslijst onder de loep nemen en heel kritisch naar jezelf zijn of je niet voor Jan met de korte achternaam staat te werken vond ik in het begin wel even spannend.

Want ja je moet nu kritisch op jezelf zijn. Anouk je rooit het allemaal prima, alles wordt keurig betaald er wordt iets gespaard. Maar door de lockdowns er wel achter gekomen zijn dat wat ik spaarde veelste weinig was. maar hee ik wil meer rust.

Ik wilde meer rust en uiteindelijk ook financieel meer rust hebben mocht er weer zo'n raar iets gebeuren of stel je voor ik val even uit de running.. Dan is het toch heel fijn als je een grote buffer hebt, waar je ten alle tijden op terug kan vallen of mocht je dit uiteindelijk niet nodig hebben je toch een mooi zakcentje voor je oude dag hebt.

Dus de prijslijst die moest is grondig onder de loep genomen worden.

Doordat ik eigenlijk heel mijn administratie zelf doe was ik al wel bewust wat erin en eruit gaat, maar na alle modules van de ideale prijslijst te hebben gevolgd kwam ik tot de conclusie dat ik een aantal zaken niet in mijn prijs had berekend.. waardoor mijn buffer matig zal blijven..

En natuurlijk wil ik zelf ook meer vrijheid 2 keer per jaar op vakantie gaan en die ene reis maken waar ik altijd al van droom! Via de weg hoe het nu ging zou dat nooit gebeuren.

Na uiteindelijk alles te hebben berekend en de oude en de nieuwe prijzen langs elkaar werden gehouden.

Kwam de conclusie Anouk dit gaan wij doen. Hier sta ik volledig achter en er volgde daarna een stuk rust in mijn hoofd.. alsof er een last van mij afviel.

En ik vind dit zelfs leuk om alles te berekenen!


Je gaat veel dieper in op je salon, wat zijn al je kosten? Wat wil ik verdienen? Wat wil ik per behandeling overhouden om aan de kant te zetten.

Duidelijk inzicht in je bedrijf geeft jezelf ook een stuk verlichting!
Anouk
The glambar by Anouk

"Als je doet wat je altijd deed, zul je krijgen wat je altijd al kreeg."

Er is nog veel meer dat je uit dit leven én je kapsalon wil halen.

🤷🏻‍♀️ Je hebt een droom, maar de stappen ernaartoe zijn nog een vraagteken

🤯 Je weet dat dit kan, maar hoe?!

👩🏻‍🏫 Je hebt een coach nodig die je enerzijds helpt met de strategische stappen voor de verdere groei van je kapsalon 🧮

✨ En anderzijds voor het persoonlijke en je priveleven wat er nu aan onderdoor gaat

Wat gebeurde er toen ik het WEL veranderde?

Ik MOEST op een gegeven moment wel, ik heb hulp gevraagd. Met de billen bloot gegaan. Het voelde als falen, maar het MOEST.

Ik ben in stappen mijn prijzen gaan verhogen, van €16 euro naar uiteindelijk €36 voor wassen knippen blowen. Dit is meer dan een verdubbeling in prijs.

Wat denk je dat er gebeurde?

Nee, mijn kapsalon liep niet leeg. Ja, er gingen wel wat klanten weg. MAAR de mensen die bleven en nieuw kwamen, dit waren de klanten waar ik gelukkig van werd. Dit zijn klanten die komen voor mij/mijn team. Die waarde hechten aan wat wij doen. Het bedrag met liefde betalen, of het nou voor hen makkelijk gaat of zij er voor sparen. Zij doen dit met liefde en wij ontvangen hen met liefde!

Het resultaat;

Mijn kapsalon was uiteindelijk drukker dan ooit, ikzelf werkte minder dan ooit zelf achter de klant. Mijn klanten zijn de leukste en precies die hier passen. Mijn omzetten zijn ook hoger dan ooit, zonder dat ik of mijn team zich kapot moet werken.

Ik hoef me nu geen zorgen meer te maken, want ik weet dat per betalende klant alles betaald word.

Dus ook ik betaald word, mijn team, de kosten, winst alles. Dat was hiervoor nog maar de vraag namelijk.

Wat anderen zeggen

"Change the plan, never the goal"

Dit is wat je krijgt als je nu instapt in de training: 1op1 Jouw ideale prijslijst

Binnen één dag staat jouw ideale winstgevende prijslijst
Totale waarde van de training:
€841,-

De investering t/m september '24 is €550

Of betaal in 2 a €1010 of 4 termijnen a €510 excl btw

Je risico is letterlijk nul met mijn 100% niet goed geld terug garantie

Ik heb er heel veel vertrouwen in dat wat je gaat leren in mijn programma jou gaat helpen om jouw bedrijf exponentieel te laten groeien. Alle ondernemers die met het programma aan de slag zijn gegaan zijn uiterst tevreden en laten hun bedrijf groeien.

Mocht je binnen 14 dagen toch merken dat het programma voor jou te weinig waarde biedt, dan stort ik met alle liefde je volledige aankoopbedrag terug.

Wat anderen over de cursus zeggen;

Ik had een hoop op orde maar vroeg me af of mijn prijs wel reëel was. Vaak was ik wel nieuwsgierig wat de klant er van vond, het was vaak een hoop geld werd er gezegd. Uiteindelijk was ik ook heel nieuwsgierig naar de juiste prijs.

Het was een super leuk traject maar ook enorm veel denk werk mijn hersenen hebben echt overuren gedraaid.Maar het was ook oprecht heel leuk samenwerken met Kelly en heerlijk om eens eerlijk met een collega te kunnen praten.

Voor dit traject dacht ik echt meer zo van het is wel oké zolang als m’n werk maar leuk is. Nu weet ik dat je ook leuk werk kunt hebben maar daar ook geld mee kunt / moet verdienen.> Dat je doelen moet stellen om ergens te komen en dat je in jezelf en waar je voor staat moet geloven.

Het is zo heerlijk om met een andere mindset naar je bedrijf te kijken maar ook zeker naar je klanten en wat jij graag wil ,het is mooi om realistische doelen te stellen zodat die ook te halen zijn, eigenlijk best makkelijk.

Voor mij stopt het hier niet maar begint het nu pas ik heb zoveel plannen en ideeën door Kelly gekregen het heeft mij uiteindelijk veel meer gebracht dan ik in het begin had gedacht.

Dus lieve Kelly “Good job “

Sam Zwetsloot – Hairmoments

Ik zat 30 jaar vast geroest in wat ik deed, eerst had je ze nodig op school bijvoorbeeld modellen. En dit is uiteindelijk blijven hangen. Ik bleef mezelf wegschrijven dat ik niet goed genoeg ben, terwijl iedereen zegt je doet het hartstikke goed.

Ik vond het eng om mee te doen, omdat je denkt dat je faalt, denkt dat je alleen maar moet werken met je schaar, dus in je bedrijf niet aan je bedrijf. En altijd MOET werken, geen rust mag nemen.

Ik vind dat Kelly een eeuwigheid geduld heeft gehad met mij, ik heb weinig verstand van andere zaken dan knippen. Veel info, om over na te denken. Kelly is wel iemand die goed is voor de ander, dat diegene er uit haalt zoals het zou moeten zijn.

Het wordt nu zoveel mooier zonder de druk er achter, omdat je al meteen bezig gaat met de handvaten van Kelly.

Het is nooit verkeerd om terug naar de basis te gaan, fijn om te weten hoe het nu zit.

Anja Dubbelink – Anja’s look

Vorige maand heb ik de masterclass de ideale prijslijst gevolgd. Het handige aan deze masterclass was dat ik ‘m kon volgen wanneer ik maar wilde. Dus elk uurtje wat ik over had deed ik even een stukje. Wat heb ik enorm veel geleerd.

Ik ben afgelopen weekend aan de slag gegaan met mijn nieuwe prijslijst. Het is nog niet helemaal zoals het zou moeten maar het begin is er. Vandaag een gesprekje gehad met Kelly hierover, heel fijn om feedback te krijgen. Ik blijf het bizar vinden dat in de beauty branche zoveel gedoe is over prijzen, ik denk dat bijna elke collega kan beamen dat het een buikpijn onderwerp is.

Maar ieder stapje is er een. En zoals Kelly zegt: “Je bent het waard!”

Janine – Janine hairstyling

Hoe fijn zou het zijn als...

Je ideale prijslijst

Van € 841 voor

550
  •  

"How many success stories do you need to hear before you start making your own?"

VEELGESTELDE VRAGEN

Kan het echt in één dag, de hele prijslijst maken?
Jazeker! Dit is echt my cup off thee. Ik kan dit nog net niet met mij ogen dicht. Ik help jou dit ook te leren zodat jij dit ook zo super snel gaat kunnen. En je krijgt een huiswerk opdracht vooraf, deze moet je wel echt serieus nemen én afgemaakt meenemen, anders gaat helaas het feestje niet door.
Ik heb al een mijn prijzen berekend, maar wat daar uit komt dat kán ik echt niet vragen.. hoe zit dit bij jou?
Wat “eruit komt” kan ik niet vooraf bepalen, dit merken we op de trainingsdag. Ik zorg er ook voor dat dit én een winstgevende prijslijst is én jij deze ook echt zelfverzekerd gaat vragen. Plus coach ik je nog een maand waardoor ik je onderweg nog begeleid en ondersteun 🤗
Hoelang duurt de training
Één dag. Incl een halve dag ongeveer aan de huiswerkopdracht voor jezelf. Daarna de coaching en begeleiding de resterende maand is tussendoor waar nodig. 🤗
Ik ben net gestart, is dit wel iets voor mij?
JAA! Juist dan. Zo begin je direct goed 🔥
Wanneer kan gaan we beginnen?
Na betaling neem ik binnen 24 uur contact met je op om een datum te prikken
Waar vind je training plaats?
Dit kan op lokatie in Eindhoven of online via Zoom.

Je hebt nu 2 keuzes...