Meer verdieping in jezelf en met je kapsalon flink doorgroeien.

THE SKY IS THE LIMIT

Deze 1 op 1 mentorship is exclusieve begeleiding voor gevestigde ondernemers die willen werken aan persoonlijk leiderschap, strategie, structuur en opschalen.

Simpel en snel, geld verdienen. Zónder keihard te hoeven werken.

Je hebt een gevestigde kapsalon en herkent jezelf in het volgende:

Meld je aan voor een strategiegesprek zodat we samen kijken of je in aanmerking komt voor één van de twee openstaande plekken!

Ik geloof en weet dat het veel makkelijker kan!

Jouw kapsalon kan veel meer groeien als je een goede strategie hebt

Jij, jij bent het waard om jouw dromen waar te maken!

"How many succes stories do you need to hear, to start making your own?"

Ik ben niet de "gemiddelde" business coach waar je online mee wordt dood gegooid

Mijn hoofd draait op strategie, niet zomaar strategie, ik zie overal een ondernemers kans, kapsalon groei-kans wel te verstaan. Ik begrijp dit vak zó goed dat ik niet anders kan dan jou dé perfecte tips te geven die juist voor jouw kapsalon perfect zullen werken.

Door mijn inzicht en directe karakter kan je super snel schakelen. Mijn (stiekeme) superkracht 🦸🏻‍♀️ is haarfijn (haha) aanvoelen/zien waar jij al dan niet onbewust tegenaan loopt, of jezelf tegenhoud. Door mijn no bullshit no fluff coaching ga jij super snel resultaat behalen.

Naast alle strategie, heb ik mezelf verdiept in persoonlijke ontwikkeling en ben ik bezig voor mijn NLP – certificaat. Zo is deze opleiding geen standaard “hoe krijg je meer klanten” opleiding. In mijn KBS incl coaching leer jij binnen 4 maanden een winstgevende kapsalon neerzetten. Niet een van de zovele.. Maar een echte business op jouw voorwaarden en jouw krachten. Zo wordt jij zelfzeker als mens én ondernemer. Eigenlijk is dit een life changing opleiding 🤐.

op maat gemaakt plan

In deze mentorship gaan we kijken naar waar je nu staat en waar je heen wil. Daar maak ik een op maat gemaakt plan voor.

We kijken naar strategie (ik ben echt een ondernemer en strateeg, ik hou van kijken naar hoe kan het beter, slimmer en productiever) zodat je minder hard hoeft te werken.

Maken een plan hoe je de komende tijd zsm beter gaat voelen, en blijft voelen. En wat daar voor nodig is, dus hoe gaat je werk eruit zien, hoe privé.

Kortom niet meer de oude ik, maar de verbeterde nieuwe jij 🤗

Appjes van
klanten

Dit mentorship bedoeld voor jou als jij;

Ik heb op dit moment 2 plekken vrij
voor het 1-op-1 mentorship.

Dit mentorship is niet voor jou wanneer je;

Zo ziet het mentorship eruit

Kick off – in real life!

In deze kickoff starten we met een 0 meting, leggen we plannen vast en hakken we direct knopen door. Ik ben van het doorpakken, dus je gaat direct met een plan naar huis voor de komende tijd

Maandelijkse
1:1 coach sessies

Elke maand zien we elkaar via zoom of in het echt. Hier help ik jou door je struggles heen. Bespreken waar jij tegen aan loopt. Maken actie plannen.

Plus werken aan jouw als persoon, persoonlijke ontwikkeling, leiderschap e.d.

Hier zorgen we dat jij sterker in je schoenen gaat staan, doelen daadwerkelijk gaat behalen én je een super woman voelt 🦸🏻‍♀️!

Whatsapp coaching,
direct 1op1 lijntje met mij.

Soort van Kelly in je broekzak, je kan mij berichtje sturen en kom ik er zsm op terug zodat jij super snel kan schakelen en direct terug in je kracht staat en weer kan knallen.

Toegang tot mijn KAPSALON BUSINESS SCHOOL
(TWV €6682)

Dit is dé basis van een goedlopende en winstgevende kapsalon!
Deelname aan alle masterclasses en Q&A’s die worden gegeven.
Maandelijkse komen er extra Q&A sessies en zeer regelmatig wordt er een masterclass gegeven. Hier mag jij allemaal bij zijn 🤗
VIP live dagen exclusief voor de gevestigde ondernemers

Regelmatig organiseer ik live dagen. Geheel georganiseerd incl lunch. Op deze dagen gaan we nog verder de diepte in en maken de de grootste stappen!

Ben jij klaar voor deze stap?!

Investering:

€6000

De investering van deze half jarige exclusieve mentorship is €6000 excl. btw. Deze investering kan als opleidingskosten worden afgeschreven in de boekhouding. Er zijn ook betaaltermijnen mogelijk.

Bij verschillende kapsalon eigenaren welke ik heb mogen coachen middels deze mentorship zijn de omzetten exponentieel verhoogd. Soms zelfs verdubbeld in omzet. Maar ook zeker in vrijheid binnen hun eigen salon en hun vrije tijd. Ze werken fijner, op hun eigen voorwaarden en hebben de kapsalon zo neergezet dat dit werkt voor hun ipv zij voor de salon.

Houd er rekening mee dat deze resultaten niet in een paar weken verwezenlijkt zijn, daarom is het een (ten minste) 6 maanden mentorship. Dit kan (en wordt regelmatig) verlengt worden.

We gaan aan de slag met de basis, zodat jouw gidslijn ✂ als eerste echt goed staat en daarna een gepersonaliseerde strategie neerzetten wat voor jou werkt. Je kan op mij rekenen en ik ga all inn voor jouw kapsalon als jij dit ook doet! Dit is ook de reden dat er maar een bepaald aantal plekken vrij zijn om jou zo het maximale te kunnen geven!

Blijf je nu een beetje aankloten... Of ga je nu jezelf én je kapsalon serieus nemen?

Mayke vertelde dit na de KBS;

"Je krijgt inzicht in waarom je een tarief moet vragen, inzicht in waar er meer achteraan gegaan moet worden, eventuele extra’s inzetten, en rust in de tent, want zo blijf je in controle, en weet je dus of je goed bezig bent of niet. Ik zeg, dit zou een verplicht onderdeel moeten worden bij inschrijving kvk. Dan zouden de tarieven reëel zijn bij iedereen en zou een betere start geven van een bedrijf.”
Mayke Setoe
may’s hands

Wat anderen zeggen

Sam Zwetsloot – Hairmoments

Ik had een hoop op orde maar vroeg me af of mijn prijs wel reëel was. Vaak was ik wel nieuwsgierig wat de klant er van vond, het was vaak een hoop geld werd er gezegd. Uiteindelijk was ik ook heel nieuwsgierig naar de juiste prijs.

Het was een super leuk traject maar ook enorm veel denk werk mijn hersenen hebben echt overuren gedraaid.Maar het was ook oprecht heel leuk samenwerken met Kelly en heerlijk om eens eerlijk met een collega te kunnen praten.

Voor dit traject dacht ik echt meer zo van het is wel oké zolang als m’n werk maar leuk is. Nu weet ik dat je ook leuk werk kunt hebben maar daar ook geld mee kunt / moet verdienen.> Dat je doelen moet stellen om ergens te komen en dat je in jezelf en waar je voor staat moet geloven.

Het is zo heerlijk om met een andere mindset naar je bedrijf te kijken maar ook zeker naar je klanten en wat jij graag wil ,het is mooi om realistische doelen te stellen zodat die ook te halen zijn, eigenlijk best makkelijk.

Voor mij stopt het hier niet maar begint het nu pas ik heb zoveel plannen en ideeën door Kelly gekregen het heeft mij uiteindelijk veel meer gebracht dan ik in het begin had gedacht.

Dus lieve Kelly “Good job “

Dit is wat je krijgt als je nu instapt in het 1-op-1 mentorship

NU €6000

Als je nog niet overtuigd was, lees dan deze reviews;
Per maand is mijn omzet met ruim € 5500,00 verhoogd, door het traject van Kelly

Het is super fijn om met Kelly in traject te zitten. De modules zijn super leerzaam. Als je een beetje heul erg leergierig bent net zo als ik ben je er zo doorheen.Kelly kan die liefdevolle schop onder je kont geven. Met de struggles waar jij mee zit en jezelf er niet overheen kan stappen. Door de woorden van Kelly weet je jouw mindset te shiften, waardoor je ook echt in jezelf gaat geloven om je doelen te behalen.
De community erlangs met andere deelnemers erin is super fijn, je kan hierin ook weer van elkaar leren.

Mooi voorbeeld van mijzelf; ik gunde/ pakte zelf bijna geen vakantie, waarom? Ik kon de zaak niet loslaten. Vond het te veel geld kosten als ik er zelf niet was..
Ik heb gewoon een stap terug gedaan met een dag per week minder in de salon te gaan staan en deze tijd te benutten om achter de schermen te gaan werken. Waardoor ik echt tijd voor mezelf overhou. Het ging inzien ondanks dat ik er niet was de zaken toch doordraaien en hierdoor heb ik nu ook al 5 weken vakantie gepland over het hele jaar.
Daarlangs was het ook tijd om mijn salon te veranderen/ verbouwing. Een echte doelgroep, nee dat had ik niet alles was welkom en ik zei altijd maar ik ben de buurtkapsalon, terwijl mijn hart echt ligt bij het kleuren.
Mijn doelgroep/ niche is goed neergezet.
Ook rekenen hoort bij het ondernemen, als je nog geen liefde had voor cijfers dan krijg je die vanzelf wel!
Op het begin hebben wij doelen gesteld, maar deze had ik in 4 maanden tijd al behaald.
Dit alles bij elkaar heeft mijn omzetten als een speer doen groeien!

Wil jij doorgroeien als bedrijf of meer tijd voor jezelf?
Dan zou ik zeker dit coachingstraject gaan volgen! Het is een inverstering in jezelf en je salon!

Anouk – The glambar by Anouk

Ik wilde groeien en wist niet hoe. Het stukje aan de salon werken wist ik niet hoe te doen. Het was een chaos. Ik was alles tegelijk aan het doen en zag door de bomen het bos niet meer.

Mijn gedachten gang hield mij tegen. Bv ik kan mijn prijs niet verhogen want ik zit maar in een dorp, of dat doen de andere salons ook niet waarom ik dan wel, of dat willen/ kunnen de klanten toch niet (betalen). Waarom ik het wel deed: Er moest iets veranderen als ik wilde groeien en mijn droom wilde gaan uitvoeren. En op de manier wat ik deed werkte niet, dus er moest verandering komen. Uiteindelijk de stap genomen om dit traject te gaan doen. Mijn gedachte gang was toen… Wat kan er fout gaan? Ik wordt er zeker niet stommer van.

Ik vond het pittig, Maar dat komt meer door de gedachten die ik toen nog heel erg had. Daar heb ik echt aan moeten werken. Je valt snel terug in het oude patroon omdat dit vertrouwd en veilig was, maar ook weten dat dit niet werkte dusss ik moest mij zelf echt wel een shop onder kont geven. En wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan.

Toen de grootste twijfelkont die er bestaat! Nu sta ik veel sterker in mijn schoenen. Durf snel de knopen door te hakken en besluiten te nemen. Misschien niet altijd de juiste maar hierdoor leer ik ook weer heel veel. En durf voor mezelf op te komen dat we dit moeten doen om een bepaald doel te halen noem het maar op. En dat veranderingen juist goed zijn en je weer nieuwe inzichten krijgt. Ook geeft het me meer rust en is het niet meer zo’n chaos.

Waarom zou je anderen aanbevelen voor dit traject? Omdat jezelf de gene bent die er wat aan kan veranderen als het niet gaat hoe je het wilt hebben. Het komt niet allemaal vanzelf aan waaien. En het ondernemen wordt je nooit geleerd en doe je maar wat. Door de juiste handvaten te krijgen weet je wat je moet doen en dan gaat het ook lukken.

Ik ben super blij dat ik deze stap heb genomen en het nu gaat zoals ik wil. Zoals ik al zei je wordt er nooit dommer van!

Chewenne pijneburg

Ik zat 30 jaar vast geroest in wat ik deed,eerst had je ze nodig op school bijvoorbeeld modellen. En dit is uiteindelijk blijven hangen. Ik bleef mezelf wegschrijven dat ik niet goed genoeg ben, terwijl iedereen zegt je doet het hartstikke goed.

Ik vond het eng om mee te doen, omdat je denkt dat je faalt, denkt dat je alleen maar moet werken met je schaar, dus in je bedrijf niet aan je bedrijf. En altijd MOET werken, geen rust mag nemen.

Ik vind dat Kelly een eeuwigheid geduld heeft gehad met mij, ik heb weinig verstand van andere zaken dan knippen. Veel info, om over na te denken. Kelly is wel iemand die goed is voor de ander, dat diegene er uit haalt zoals het zou moeten zijn.

Het wordt nu zoveel mooier zonder de druk er achter, omdat je al meteen bezig gaat met de handvaten van Kelly.

Het is nooit verkeerd om terug naar de basis te gaan, fijn om te weten hoe het nu zit.

Anja Dubbelink – Anja’s look

Vorige maand heb ik de masterclass de ideale prijslijst gevolgd. Het handige aan deze masterclass was dat ik ‘m kon volgen wanneer ik maar wilde. Dus elk uurtje wat ik over had deed ik even een stukje. Wat heb ik enorm veel geleerd.

Ik ben afgelopen weekend aan de slag gegaan met mijn nieuwe prijslijst. Het is nog niet helemaal zoals het zou moeten maar het begin is er. Vandaag een gesprekje gehad met Kelly hierover, heel fijn om feedback te krijgen. Ik blijf het bizar vinden dat in de beauty branche zoveel gedoe is over prijzen, ik denk dat bijna elke collega kan beamen dat het een buikpijn onderwerp is.

Maar ieder stapje is er een. En zoals Kelly zegt: “Je bent het waard!”

Janine – Janine hairstyling

Maar het gaat niet alléén om omzet verhoging

Ik ga je ook helpen om:

Dit is namelijk echt dé gidslijn ✂ voor een succesvolle kapsalon én fijn privé leven!

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoelang duurt het mentorship?

6 maanden. Dit kan aan het eind verlengt worden naar wens.

Ik heb nog geen kapsalon, maar wil ik wel een starten.

Juist dan, je kan nu een goede basis maken je hebt meteen alle tools voorhanden, en kan alle vragen stellen gaande weg. Ook behoud je toegang tot alle modules, dus je kan later terug kijken en dingen finetunen.

Wat is de investering?

De investering van deze half jarige exclusieve mentorship is €6000 excl. btw. Deze investering kan als opleidingskosten worden afgeschreven in de boekhouding. Er zijn ook betaaltermijnen mogelijk.

Als ik ja zeg, wat dan?
Super leuk, tof! We plannen een strategiegesprek in, zo kunnen we kennismaken. Daarna plannen we direct de kickoff in. Ik heb op dit moment 2 plekken vrij, dus dit kan snel gaan!
Hoelang houd ik toegang tot alle modules (videolessen, masterclasses e.d.)?
Je behoud altijd toegang tot alle modules. Je investering is iets wat je voor je kapsalon doet, en er gebeurt altijd zoveel en verandert zoveel dat je altijd eens terug kan om iets te finetunen
Kan ik in termijnen betalen?
Ja dit kan, betaal in 3 termijnen a €2050 of 6 termijnen a €1030
Kan ik de kosten zakelijk opvoeren?
Jazeker, de kosten kan je als opleidingskosten opvoeren in je zakelijke administratie

Als je denkt dat jij en je kapsalon er klaar voor zijn, en jij de sprong durft te maken dan plan snel je gesprek in!

€6000

Zoals ik al zei, ik ga all in voor jouw kapsalon als jij dat ook gaat. Ik ga vol passie ervoor zorgen dat het (weer) de kapsalon wordt van je dromen en je ook nog eens goed geld gaat verdienen op jouw voorwaarden!

Dus, gaan we het doen?!