snel & simpel met je kapsalon doorgroeien naar €100K(+)

Dit is dé business school voor kapsalon eigenaren welke snel & simpel willen doorgroeien naar een €100K(+) kapsalon zonder daarvoor harder/meer te werken.

Wil jij leren hoe je jouw kapsalon zo kan inrichten zodat je er structureel omzet, zónder er kei hard voor hoeft te werken? Zodat jij meer rust ervaart, meer tijd overhoud voor je gezin/familie en vrienden. Stap dan nu in Kapsalon Business School.

Levenslange toegang tot het opleidingsmateriaal. Nu met 4 maanden coaching en begeleiding.

Business coach voor kapsalons Nederland
Simpel en snel, geld verdienen. Zónder keihard te hoeven werken.

Je kan met jouw kapsalon veel meer bereiken, én dat weet je!

Waarom zou je voor mij als jouw coach kiezen?

In de afgelopen jaren heb ik meerdere kapsalon eigenaren mogen helpen om meer geld te verdienen op een super simpele manier. Hierdoor kunnen zij (veel) minder werken en naar wens meer op vakantie!

Zo hebben meerdere bijvoorbeeld binnen 4 maanden €33k méér omzet weten te behalen én groeien steeds door, of een 2e filiaal kunnen openen, dankzij deze strategie.

Zelf heb ik bijna 14 jaar een kapsalon gehad. En pas toen ik “de code kraakte” ging mijn kapsalon echt goed lopen.

Van altijd werken, zelf achter de klant, nagenoeg geen vakantie en dezelfde dingen doen die elke kapsalon deed, omdat ik dacht dat dit zo hoorde.

Toen ik de strategie door had en ging finetunen, toen kon ik steeds minder werken en liep de omzet gewoon door. Uiteindelijk werkte ik nog maar 2 dagen zelf in de kapsalon, waarvan maar 1,5 dag achter de klant. En de omzet was hoger dan ooit, plus mijn winst was de laatste jaren telkens verdubbelt!

"How many succes stories do you need to hear, to start making your own?"

Ik ben niet de "gemiddelde" business coach waar je online mee wordt dood gegooid

Mijn hoofd draait op strategie, niet zomaar strategie, ik zie overal een ondernemers kans, kapsalon groei-kans wel te verstaan. Ik begrijp dit vak zó goed dat ik niet anders kan dan jou dé perfecte tips te geven die juist voor jouw kapsalon perfect zullen werken.

Door mijn inzicht en directe karakter kan je super snel schakelen. Mijn (stiekeme) superkracht 🦸🏻‍♀️ is haarfijn (haha) aanvoelen/zien waar jij al dan niet onbewust tegenaan loopt, of jezelf tegenhoud. Door mijn no bullshit no fluff coaching ga jij super snel resultaat behalen.

Naast alle strategie, heb ik mezelf verdiept in persoonlijke ontwikkeling en ben ik bezig voor mijn NLP – certificaat. Zo is deze opleiding geen standaard “hoe krijg je meer klanten” opleiding. In mijn KBS incl coaching leer jij binnen 4 maanden een winstgevende kapsalon neerzetten. Niet een van de zovele.. Maar een echte business op jouw voorwaarden en jouw krachten. Zo wordt jij zelfzeker als mens én ondernemer. Eigenlijk is dit een life changing opleiding 🤐.

Praktisch

Met deze complete opleiding ga jij in 4 maanden je kapsalon zó neerzetten zodat je véél meer gaat verdienen en je minder hard hoeft te werken. Meer winst, fijne klanten en meer vrijheid ervaart.

In mijn kapsalon business school leer je alles wat een kapsalon eigenaar nodig heeft om te groeien in klanten en omzet, dmv video trainingen over strategie, business, marketing en wordt je zelfs verliefd op verkopen 😎

Wat nou helemaal top is, je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden 🔮 of in een glazen bol te kijken.

Je hoeft je nu niet meer af te vragen HOE je het allemaal moet doen

Dít is namelijk hét stappenplan wat je nodig hebt! We starten medio september, maar je kan wel al vast starten met de lessen!

Zij gingen
je voor

KBS is bedoeld voor jou als jij:

KBS is niet voor jou wanneer je:

Dit krijg je wanneer je in de KAPSALON BUSINESS SCHOOL stapt

In de opleiding ga je stap voor stap toewerken naar een kapsalon met meer klanten, omzet, winst én vrijheid.

Kapsalon Business School

(totale waarde: €3997)

Complete ondernemers opleiding met video trainingen en coach opdrachten over slimmer ondernemen in de kappers branche. Dit is een verzameling van jarenlange ervaring en de 1:1 coaching van kapsalon eigenaren.

Inhoud module 1: Dit zijn de 8 modules:

Training: jouw agenda keer op keer vol in jouw kapsalo

(totale waarde: €397)

Deze bewezen 11 stappen voor meer klanten in jouw kapsalon, omgezet in ‘n training speciaal voor kapsalon eigenaren zorgt voor een simpele, maar super effectieve manier om je agenda voller te krijgen. 🔥

Zonder een pusherige autoverkoper 🚗 te zijn.

Na deze training heb je je agenda lekker vol staan, én heb je een strategie waarmee je dit keer op keer zo kan blijven uitbreiden en behouden 🚀

Gastles: Hilde Radt – Al je vragen over financiën beantwoord

(totale waarde: €397)

Hilde is financieel business coach zij beantwoord in deze gastles alle vragen over financiën. Denk aan pensioen, winst en belastingen, eigen geld, sparen etc.

Kennisbieb: Tips Thursday

(totale waarde: €197)

In het prille begin gaf ik elke donderdagavond een training live op instagram. Deze heb ik gebundeld in de kennisbieb. (totaal 19 videos’s)

Training: Verhoog je omzet per klant, zonder méér klanten óf harder te hoeven werken

(totale waarde: €197)

Dat lijkt bijna te mooi om waar te zijn, i know. Maar het is echt súper simpel om te doen!
In de training leer je:

Besloten community voor kapsalon eigenaren

Onschatbare waarde

Toegang tot de besloten community met andere kapsalon eigenaren. Hier kan je je vragen stellen en meedenken met gelijkgestemden.

4 maanden coaching en begeleiding

(totale waarde: €1397)

Naast de gehele opleiding wordt je 4 maanden ondersteund dmv coaching en feedback

Alleen al hierdoor krijg jij 100% gegarandeerd een flinke boost in je kapsalon! Je krijgt de datums na aanmelding voor de live sessies en livedag(en) zodat je tijd genoeg hebt om je agenda hiervoor vrij te maken.
Totale waarde van alle waardevolle inzichten, strategieën, how to video’s, trainingen, templates, werkboek en opdrachten:

€6682

MAAR NU SLECHTS €1997

Of betaal in 2 a €1010 of 4 termijnen a €510 excl btw

Je risico is letterlijk nul met mijn 100% niet goed geld terug garantie

Ik heb er heel veel vertrouwen in dat wat je gaat leren in mijn programma jou gaat helpen om jouw bedrijf exponentieel te laten groeien. Alle ondernemers die met het programma aan de slag zijn gegaan zijn uiterst tevreden en laten hun bedrijf groeien.
Mocht je binnen 14 dagen toch merken dat het programma voor jou te weinig waarde biedt, dan stort ik met alle liefde je volledige aankoopbedrag terug.

Blijf je nu een beetje aankloten... Of ga je nu jezelf én je kapsalon serieus nemen?

Mayke vertelde dit na de KBS;

"Je krijgt inzicht in waarom je een tarief moet vragen, inzicht in waar er meer achteraan gegaan moet worden, eventuele extra’s inzetten, en rust in de tent, want zo blijf je in controle, en weet je dus of je goed bezig bent of niet. Ik zeg, dit zou een verplicht onderdeel moeten worden bij inschrijving kvk. Dan zouden de tarieven reëel zijn bij iedereen en zou een betere start geven van een bedrijf.”
Mayke Setoe
may’s hands

Na 4 maanden ziet jouw leven er zo uit:

Je bent van altijd kei hard werken verandert naar slim en productief werken, met een duidelijke strategie zodat jij vanuit rust en plezier je salon runt

Dit verteld Lloyd erover

Ben je klaar om jouw kapsalon naar een hoger niveau te tillen?

Wat anderen zeggen

Anouk van Zuijlen I The glambar by Anouk

Sam Zwetsloot – Hairmoments

Ik had een hoop op orde maar vroeg me af of mijn prijs wel reëel was. Vaak was ik wel nieuwsgierig wat de klant er van vond, het was vaak een hoop geld werd er gezegd. Uiteindelijk was ik ook heel nieuwsgierig naar de juiste prijs.

Het was een super leuk traject maar ook enorm veel denk werk mijn hersenen hebben echt overuren gedraaid.Maar het was ook oprecht heel leuk samenwerken met Kelly en heerlijk om eens eerlijk met een collega te kunnen praten.

Voor dit traject dacht ik echt meer zo van het is wel oké zolang als m’n werk maar leuk is. Nu weet ik dat je ook leuk werk kunt hebben maar daar ook geld mee kunt / moet verdienen.> Dat je doelen moet stellen om ergens te komen en dat je in jezelf en waar je voor staat moet geloven.

Het is zo heerlijk om met een andere mindset naar je bedrijf te kijken maar ook zeker naar je klanten en wat jij graag wil ,het is mooi om realistische doelen te stellen zodat die ook te halen zijn, eigenlijk best makkelijk.

Voor mij stopt het hier niet maar begint het nu pas ik heb zoveel plannen en ideeën door Kelly gekregen het heeft mij uiteindelijk veel meer gebracht dan ik in het begin had gedacht.

Dus lieve Kelly “Good job “

Dit is wat je krijgt als je nu instapt

NU MAAR €1997
Totale waarde van alle waardevolle inzichten, strategieën, how to video’s, trainingen, templates, werkboek en opdrachten:

€6682

MAAR NU SLECHTS €1997

Of betaal in 2 a €1010 of 4 termijnen a €510 excl btw
Als je nog niet overtuigd was, lees dan deze reviews;
Per maand is mijn omzet met ruim € 5500,00 verhoogd, door het traject van Kelly

Het is super fijn om met Kelly in traject te zitten. De modules zijn super leerzaam. Als je een beetje heul erg leergierig bent net zo als ik ben je er zo doorheen.Kelly kan die liefdevolle schop onder je kont geven. Met de struggles waar jij mee zit en jezelf er niet overheen kan stappen. Door de woorden van Kelly weet je jouw mindset te shiften, waardoor je ook echt in jezelf gaat geloven om je doelen te behalen.
De community erlangs met andere deelnemers erin is super fijn, je kan hierin ook weer van elkaar leren.

Mooi voorbeeld van mijzelf; ik gunde/ pakte zelf bijna geen vakantie, waarom? Ik kon de zaak niet loslaten. Vond het te veel geld kosten als ik er zelf niet was..
Ik heb gewoon een stap terug gedaan met een dag per week minder in de salon te gaan staan en deze tijd te benutten om achter de schermen te gaan werken. Waardoor ik echt tijd voor mezelf overhou. Het ging inzien ondanks dat ik er niet was de zaken toch doordraaien en hierdoor heb ik nu ook al 5 weken vakantie gepland over het hele jaar.
Daarlangs was het ook tijd om mijn salon te veranderen/ verbouwing. Een echte doelgroep, nee dat had ik niet alles was welkom en ik zei altijd maar ik ben de buurtkapsalon, terwijl mijn hart echt ligt bij het kleuren.
Mijn doelgroep/ niche is goed neergezet.
Ook rekenen hoort bij het ondernemen, als je nog geen liefde had voor cijfers dan krijg je die vanzelf wel!
Op het begin hebben wij doelen gesteld, maar deze had ik in 4 maanden tijd al behaald.
Dit alles bij elkaar heeft mijn omzetten als een speer doen groeien!

Wil jij doorgroeien als bedrijf of meer tijd voor jezelf?
Dan zou ik zeker dit coachingstraject gaan volgen! Het is een inverstering in jezelf en je salon!

Anouk – The glambar by Anouk

Ik wilde groeien en wist niet hoe. Het stukje aan de salon werken wist ik niet hoe te doen. Het was een chaos. Ik was alles tegelijk aan het doen en zag door de bomen het bos niet meer.

Mijn gedachten gang hield mij tegen. Bv ik kan mijn prijs niet verhogen want ik zit maar in een dorp, of dat doen de andere salons ook niet waarom ik dan wel, of dat willen/ kunnen de klanten toch niet (betalen). Waarom ik het wel deed: Er moest iets veranderen als ik wilde groeien en mijn droom wilde gaan uitvoeren. En op de manier wat ik deed werkte niet, dus er moest verandering komen. Uiteindelijk de stap genomen om dit traject te gaan doen. Mijn gedachte gang was toen… Wat kan er fout gaan? Ik wordt er zeker niet stommer van.

Ik vond het pittig, Maar dat komt meer door de gedachten die ik toen nog heel erg had. Daar heb ik echt aan moeten werken. Je valt snel terug in het oude patroon omdat dit vertrouwd en veilig was, maar ook weten dat dit niet werkte dusss ik moest mij zelf echt wel een shop onder kont geven. En wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan.

Toen de grootste twijfelkont die er bestaat! Nu sta ik veel sterker in mijn schoenen. Durf snel de knopen door te hakken en besluiten te nemen. Misschien niet altijd de juiste maar hierdoor leer ik ook weer heel veel. En durf voor mezelf op te komen dat we dit moeten doen om een bepaald doel te halen noem het maar op. En dat veranderingen juist goed zijn en je weer nieuwe inzichten krijgt. Ook geeft het me meer rust en is het niet meer zo’n chaos.

Waarom zou je anderen aanbevelen voor dit traject? Omdat jezelf de gene bent die er wat aan kan veranderen als het niet gaat hoe je het wilt hebben. Het komt niet allemaal vanzelf aan waaien. En het ondernemen wordt je nooit geleerd en doe je maar wat. Door de juiste handvaten te krijgen weet je wat je moet doen en dan gaat het ook lukken.

Ik ben super blij dat ik deze stap heb genomen en het nu gaat zoals ik wil. Zoals ik al zei je wordt er nooit dommer van!

Chewenne pijneburg

Ik zat 30 jaar vast geroest in wat ik deed,eerst had je ze nodig op school bijvoorbeeld modellen. En dit is uiteindelijk blijven hangen. Ik bleef mezelf wegschrijven dat ik niet goed genoeg ben, terwijl iedereen zegt je doet het hartstikke goed.

Ik vond het eng om mee te doen, omdat je denkt dat je faalt, denkt dat je alleen maar moet werken met je schaar, dus in je bedrijf niet aan je bedrijf. En altijd MOET werken, geen rust mag nemen.

Ik vind dat Kelly een eeuwigheid geduld heeft gehad met mij, ik heb weinig verstand van andere zaken dan knippen. Veel info, om over na te denken. Kelly is wel iemand die goed is voor de ander, dat diegene er uit haalt zoals het zou moeten zijn.

Het wordt nu zoveel mooier zonder de druk er achter, omdat je al meteen bezig gaat met de handvaten van Kelly.

Het is nooit verkeerd om terug naar de basis te gaan, fijn om te weten hoe het nu zit.

Anja Dubbelink – Anja’s look

Vorige maand heb ik de masterclass de ideale prijslijst gevolgd. Het handige aan deze masterclass was dat ik ‘m kon volgen wanneer ik maar wilde. Dus elk uurtje wat ik over had deed ik even een stukje. Wat heb ik enorm veel geleerd.

Ik ben afgelopen weekend aan de slag gegaan met mijn nieuwe prijslijst. Het is nog niet helemaal zoals het zou moeten maar het begin is er. Vandaag een gesprekje gehad met Kelly hierover, heel fijn om feedback te krijgen. Ik blijf het bizar vinden dat in de beauty branche zoveel gedoe is over prijzen, ik denk dat bijna elke collega kan beamen dat het een buikpijn onderwerp is.

Maar ieder stapje is er een. En zoals Kelly zegt: “Je bent het waard!”

Janine – Janine hairstyling

Maar het gaat niet alléén om omzet verhoging

Ik ga je ook helpen om:

Dit is namelijk echt dé gidslijn ✂ voor een succesvolle kapsalon én fijn privé leven!

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoelang duurt de kapsalon business school?
4 maanden, elke 2 weken komt er een nieuwe module vrij. En elk kwartaal is er een livedag. De datums hoor je bij aanmelding.
Ik heb nog geen kapsalon, maar wil ik wel een starten.
Juist dan, je kan nu een goede basis maken je hebt meteen alle tools voorhanden, en kan alle vragen stellen gaande weg. Ook behoud je toegang tot alle modules, dus je kan later terug kijken en dingen finetunen.
Hoeveel coaching zit er in dit traject?
4 maanden lang ontvang jij coaching en begeleiding. Elke maand een coachcall en een feedback call én elk kwartaal een live dag. Daarnaast kun je dagelijks je vragen stellen in de community.
Kan ik 1 op 1 coaching krijgen?
Op dit moment heb ik ruimte voor 2 1op1mentorships. Stuur even een DM op instagram, dan stuur ik je de details.
Hoelang houd ik toegang tot alle modules?
Je behoud altijd toegang tot alle modules. Je investering is iets wat je voor je kapsalon doet, en er gebeurt altijd zoveel en verandert zoveel dat je altijd eens terug kan om iets te finetunen
Kan ik in termijnen betalen?
Ja dit kan, betaal in 2 a €1010 of 4 termijnen a €510 excl btw
Kan ik de kosten zakelijk opvoeren?

Jazeker, de kosten kan je als opleidingskosten opvoeren in je zakelijke administratie

Als je helemaal tot hier bent gekomen, dan ben je 100% geschikt om aan de slag te gaan

NU MAAR €1997

Dé business school voor kapsalon eigenaren welke snel & simpel willen doorgroeien naar een €100K(+) kapsalon zonder daarvoor harder/meer te werken